Reactie in Lant


Reactie in lant, ultimul frate, ultima carte. A venit timpul ca Luis Fuentes sa isi spuna povestea. In tot acest timp, am trait cu impresia ca Luis este fratele cel cuminte si destept care vrea sa isi cladeasca un viitor. Si nu este asa. Adica, este destept si vrea sa aibe un viitor, dar nu este nici pe departe cuminte. Prin venele lui trece acelasi sange fierbinte care tanjeste dupa adrenalina si pasiune. Trebuie sa spun ca Reactie in lant a fost cea mai slaba carte din serie pentru mine. Mi-a placut, dar a fost putin repetitiva. Aceleasi intamplari, aceleasi greseli. Si ma asteptasem sa fie de genul "fata rea, baiat bun", dar din pacate am fost dezamagita. In schimb, mi-a placut faptul ca i-am vazut mai mult pe cei trei frati impreuna. Intotdeauna e interesant sa vezi personajele din cartile anterioare prin alti ochii. In plus, chiar daca era cartea lui Luis, am vazut evolutii si in celalalte doua cupluri. Au fost niste evenimente speciale care cu siguranta trebuie citite! Recomand aceasta carte celor care au citit primele doua volume pentru ca "impacheteaza" cu success seria. Aflam lucruri noi si socante despre familia Fuentes care m-au suprins cu adevarat si pe care nici voi nu veti vrea sa la pierdeti.

Soferul Profesionist si Soferul Amator


Doua tipuri de soferi romani cu care te intalnesti in trafic. Odata ce oamenii isi obtin permisul de conducere si acumuleaza un minim de experienta, ajung sa se diferentieze de ceilalti soferi printr-un stil de a sofa propriu si caracteristic. Cu toate acestea, din punctul nostru de vedere exista cel putin trei mari tipuri de soferi cu care te intalnesti in trafic si pe care este extrem de usor sa-i recunosti in functie de comportamentul lor. Soferul profesionist. Un sofer profesionist poate fi intotdeauna distins dupa autovehicolul pe care il conduce (daca este in cursa), dar mai ales dupa modul in care se comporta in trafic. Manierat, rabdator si atent, de cele mai multe ori intra doar in depasiri sigure si nu-ti face zile fripte atunci cand il depasesti. 


Pentru ca isi castiga painea acumuland kilometri de experienta, soferul profesionist vrea doar ce-i mai bun pentru masina lui personala si cel mai probabil cumpara acumulatori auto de la Best Tires. Soferul amator. Fie ca are sau nu vechime in fata volanului, soferul amator este usor de recunoscut in trafic dupa nesiguranta ce reiese din fiecare actiune pe care o face. De regula, acest tip de sofer oscileaza intre a fi mult prea rezervat si mult prea indraznet atunci cand conduce, dar intotdeauna alege timpul nepotrivit pentru aceasta. Chiar daca il deosebesti mai greu pe drumurile europene sau pe autostrada, soferul amator are intotdeauna grija sa se faca remarcat atunci cand conduce in orasul tau. 

Vampire Academy Confesiuni


Nu-mi place deloc actrita Lissei, adica mi se pare ciudata, voiam pe cineva care sa fie mai pura si inocenta. Mi s-a dat totul peste cap pentru ca toate scenele alea mi le imaginam altfel, adica sper din suflet ca filmul sa fie la fel de intunecat cum e cartea, pentru ca altfel ma supar. Si oh, doamne, nu pot sa cred ca se intampla. Acum ca sunt normala, si chiar respir. Clara m-a intrebat despre maratonul academia vampirilor. Ei bine, m-am gandit bine si vreau sa-l facem de o saptamana si doua-trei zile in care pe langa faptul ca va trebui sa postam in fiecare zi confesiuni despre ce am citit, vor fi si niste chestionare. Incerc si cumva o sa bag niste premii handmade care sa aiba legatura cu Academia Vampirilor. Oricum, maratonul o sa aiba loc ori in ultima saptamana din decembrie, desi nu o sa am timp sa organizez nimic pentru ca eu ma intorc exact pe 23, ori in prima saptamana din ianuarie. Voi alegeti! Daca nu se inscriu la maraton macar 5 persoane il voi anula, desi oricum o sa recitesc seria. Daca sunteti interesati va rog sa scrieti aici perioada in care puteti participa mai usor.