Balak si Profetul


Balak, care se astepta ca profetul sa profereze un blestem si nu sa binecuvanteze inamicul, era foarte suparat de ceea ce auzise. Cu toate acestea, s-a dus cu prezicatorul mai departe, la al doilea loc de sacrificiu, Muntele Pisgah, de unde se vedea toata tabara Israelului. Spre iritarea lui Balak, Balaam a vorbit din nou in favoarea israelienilor, de asta data laudandu-i chiar si mai mult. El a comparat puterea lor cu aceea a unui leu, spunand: „Aveti grija, acest popor se va ridica precum o leoaica si ca un leu se va inalta; nu va sta culcat cat timp mananca prada si bea sangele jertfei”. Auzind aceasta a doua prevestire, Balak s-a rugat de profet sa nu mai spuna nimic. Dar Balaam a zis ca trebuie sa-si indeplineasca promisiunea. Cei doi s-au dus apoi pe Muntele Peor, care era orientat tot catre tabara israelienilor si acolo Balaam si-a rostit cea de-a treia prezicere, care se referea la fertilitatea perpetua a solului Israelului. In acest moment, Balak a fost cuprins de furie si a incercat sa-l alunge pe prezicator, dar s-a simtit de-a dreptul zdrobit cand Balaam i-a impartasit ultima si cea mai cumplita dintre profetiile sale. In aceasta vorbea despre ridicarea israelienilor si despre victoria lor iminenta asupra Moabului si a popoarelor invecinate, edomitii si chenitii. Zguduit de ceea ce auzise, Balak i-a permis profetului sa se intoarca la el acasa, unde, la varsta de 33 de ani, a fost ucis cu pietre, ars de viu, strangulat si decapitat pentru numeroasele lui fapte reprobabile. Tinand seama de cele auzite, Balak a pus capat agresiunii impotriva Israelului. Cu toate acestea, profetia lui Balaam s-a adeverit mai tarziu, caci Moabul a cazut in mainile imparatului David al Israelului. Nu numai ca prezicerile lui Balaam au fost in intregime exacte, dar calitatile lui remarcabile au exercitat o influenta decisiva asupra actiunilor unuia dintre cei mai puternici conducatori ai lumii.

Costumul de Baie care Te Pune in Valoare


Vara abia a inceput si trebuie sa ne gandim inca de acum la tinuta de plaja pentru ca vacanta la mare sa fie una absolut perfecta. Suntem femei, reprezentam genul frumos si tocmai de aceea trebuie sa stim exact cum sa ne punem in valoare toate atuurile cu care ne-a inzestrat mama natura, in ciuda micilor imperfectiuni, pentru ca silueta perfecta nu exista decat in reviste, cu ajutorul programelor de editare foto. De aceea este bine sa ne analizam cu atentie corpul pentru a stabili in ce tip de silueta ne incadram. Fie ca este vorba de silueta de tip para, mar, androgin, diamant sau clepsidra, corpul nostru are cateva puncte tari pe care vom pune accentul in vara lui 2015. Magazinul de lenjerie intima Beauty Expert ne ofera numeroase modele noi de costume de baie  pentru ca in aceasta vara sa stralucim mai tare decat insusi soarele. Asadar, dupa ce am stabilit forma corpului nostru, nu ne ramane decat sa alegem costumul de baie preferat. Noi am gasit pe www.beauty-expert.ro cateva modele cochete care pot fi accesorizate foarte chic, fara prea mult efort.  Pentru silueta de tip para, e recomandat sa evidentiem partea de sus a corpului, adica bustul. In ciuda faptului ca poate fi sarac, bustul poate fi marit vizual cu ajutorul unui costum de baie alcatuit din doua piese, cu un slip simplu, dar cu un sutien voluminos, cu aplicatii sau cu un imprimeu atractiv. Vara asta se poarta  din nou franjurii, in orice tinuta si cu orice ocazie. 


Beauty Expert-ul nostru ne pune la dispozitie cateva modele noi de costume de baie cu franjuri,  perfecte  pentru silueta de tip para. Daca silueta ta este de tip androgin, adica ai o conformatie atletica, iar corpul tau este sarac in proeminente si rotunjimi, iti recomandam, de asemenea, un costum de baie alcatuit din doua piese, sutien si slip. Poti opta pentru un imprimeu cu linii orizontale, pentru a  mari vizual proportiile bustului si soldurilor, pentru un efect de clepsidra. Daca esti fericita posesoare a unei siluete de tip clepsidra, indiferent ce ai purta, corpul tau arata extraordinar, iar noi te invidiem. Silueta de tip clepsidra este considerata silueta perfecta, iar unii oameni de stiinta spun ca acest tip de silueta are in ADN o gena care cauzeaza infidelitatea. Noi nu stim ce sa spunem despre asta, insa indiferent pentru ce tip de costum de baie vei opta in aceasta vara, suntem siguri ca vei fi frumoasa si increzatoare. Daca silueta ta este de tip mar, adica esti putin plinuta, asta nu trebuie sa te supere sau sa te descurajeze, pentru ca iti poti pune in valoare calitatile. In general femeile plinute au si bustul generos, asadar, poti opta pentru un costum de baie intreg, de tip body, care sa aiba un decolteu sexy si care va avea un efect de corset asupra abdomenului tau.